Jolle/Dinghy
 

BB Zoom8 - hurtigst voksende klasse i Skandinavien

Sejlsport til tiden er lig med; ret jolle, til ret sejler til ret tid...

Zoom8 jollen er, efter Optimist jollen, den største junior/ungdoms klasse i Norden og med mere end 1.500 solgte joller bidrager Zoom8 jollen markant til fastholdelse og udvikling af sejlerne. 

 

Zoom8 jollen "International Class" under ISAF og de strenge entype regler kombineret med overkommelige udstyrs og reservedelepriser sikrer en sund økonomi for både sejlere og klubber - Med Zoom8 jollen er det helt slut med det "udstyrsræs" som ses i Optimist og Europa klassen. 

 

Zoom8 jollen er den eneste rigtige single-handed overgangsjolle på markedet efter Optimistjollen! Det mener både Dansk Sejlunion, Skandinavisk Sejlerforbund, klubberne og ikke mindst de mange sejlere der har sejlet jollen. Når Optimist sejlads bliver for specialiseret er Zoom8 jollen den helt rigtige og det er prisen også. 

 

Mange vælger Zoom 8 jollen allerede i 12-13 års alderen og sejler i den til de er 16-17 år, og pigerene endda helt op til 19 år. Jollen henvender sig til et bredt spektra af sejlere og kan med standard sejl sejles af sejlere med en vægt fra 40 til 65 kg - Top-idealvægten ligger på 50-52 kg.. Til jollen kan tilkøbes et begyndersejl på kun 2,9m², der betyder at sejlere med en vægt langt ned i 30'erne sagtens kan sejle Zoom8. Men, uanset vægt og alder, så vil nye Zoom8 sejlere finde Zoom8 jollen sjov, hurtig og meget nem at sejle og derved opleve en blød og naturlig overgang til: et større sejlareal, flere trimmuligheder, en ny og hurtigere gang i søen osv.. 

Specifikationer

Storsejl 4,90 m2 
minisejl

2,90 m2

LOA 2,65 m
Bredde 1,45 m
   
Vægt (sejlklar) 48,0 kg

 

 

Også en klubjolle der holder og Fastholder!

Som klubjolle er Zoom8 jollen med til fastholde sejlerne i sporten i den svære overgang efter begynderjollerne og således er den et redskab til sikring af en mere harmonisk og glidende overgang mellem jolletyperne. Zoom8 jollen er holdbar som bare pokker og designet er enkelt med fokus på let og hurtig sejlads - eksempelvis kan jollen ved kæntring ikke fyldes med vand, den flyder så højt på sidedækket at vandet løber ud før en rejses igen - øsekarets æra er forbi!

 

100% kvalitet hele vejen igennem... 

Vores Zoom8 joller er bygget i håndoplagt glasfiber og med de bedste materialer. Kvaliteten er derfor helt i top - så du bliver bestemt ikke skuffet! Cockpit, hængedæk, fordæk og sværdkisten er støbt i et stykke, som sikrer optimal stivhed. Riggen er en enkel "Laser-rig" type, hvor sejlet trækkes over masten. Storsejlet er på 4,8 m² og kan suppleres med et 2,9m² træningssejl til nye sejlere. Ror og sværd af epoxybelagt krydsfiner sikrer god holdbarhed og alle beslag, blokke og fittings er ligeledes af bedste kvalitet - Børresen Zoom8 Mark 5- den hurtigste Zoom8 jolle på markedet.

 

Børresen Bådebyggeri - Dampskibsvejen 10 - 7120 Vejle Øst - Tlf. +45 75 82 59 00 - E-Mail : bb@borresen.com

 Home    Sitemap  Foretrukne
Shop   Contact