Både/Boats
 

G Force X-Treme 25

 

Konceptet
En ny racer med en helt ny attityde til sejlsport! X-Treme 25 er en 25 fods kølbåd med ekstreme sejlegenskaber og blandt de allerhurtigste både i klassen. Med løftekøl og ror samt en vægt på kun 890 kg. er båden let at transportere efter bilen, enkel at håndtere og behøver kun en løftekran for søsætning og tilrigning. Den nye X-treme 25 er en perfekt kombination af rendyrket racer og en hurtig og enkelt håndterbar daycruiser. Den nye X-Treme 25 er en kombination af fart og funktion når det er bedst.   

 

Performance
X-Treme 25 surfer med over 20 knob. Det lette skrog og det effektive sejlplan gør båden ekstrem hurtig i alle vindhastigheder og vinkler. X-Treme 25 kan rigges med såvel traditionel spiler udrustning som med genakker og Code O på det faste bovspryd. Dette tilsamen med en 105% fok giver et stort og let håndterbart sejlplan.

Dæks- og cockpit  layoutet er smart og enkelt, hvilket betyder at besætningen hurtigt og effektivt kan bevæge sig rundt og understreger sammen med skrogfacon og sejlplan, bådens fulde potentiale som en af de hurtigste både på markedet.

 
Specifikationer
Loa. 7,83 m
Bredde 2,5 m
Dybgang 2 m
Vægt 890 kg
Stor sejl 22,6 m²
Fok 15 m²
Gennaker 66 m²

 

 

           

Læs også artikel på Min Båd <her>

 

 

 

 

 

 

 


 

Børresen Bådebyggeri - Dampskibsvejen 10 - 7120 Vejle Øst - Tlf. +45 75 82 59 00 - E-Mail : bb@borresen.com

 Home    Sitemap  Foretrukne
Shop   Contact