Company
 
Joller/Dinghies

Zoom8 sejl,  Tilbud

og med sejl nr 3800,-kr

 

 

 

 

Børresen Bådebyggeri

Børresen Bådebyggeri har gennem 70 år været indbegrebet og synonym for høj kvalitet og service -  Støbning og bygning af både og joller udføres med den største omhu og efter de bedste standarder Dette har gjort os kendt blandt såvel sejlere som andre bådebyggere verden over. Vores kunder har tillid til os og viser denne ved gang-på-gang at vende tilbage til os for køb af en ny Børresen båd. "Our succes is best meassured by the results of our customers"

 

Forretningsidé: Vi har draget konsekvenserne af de udfordringer, både vi og sejlere er fronting for fremtiden. Vores fokus er derfor på lang sigt kræver det kunder konfronterer os med som producent og leverandør af joller og både til regattaer og væddeløb.
 

Vision: Vi ser os selv som en central figur inden for sejlsport på såvel nationalt som på internationalt plan, fordi vi skaber værdi både for vores kunder samt for sejlermiljøet. Vi er respekteret for vores kompetencer , vores kvalitet og måden at skabe værdi på.

 

Mission: Vi arbejder både både bredt og dybt indenfor sejlsport. Alle vores aktiviteter er kendetegnet ved kvalitet og substans.

 

Mål: Vores overordnede strategiske mål er at være i en positionen som sejlerenes foretrukne leverandør af joller og kapsejlads både - Dette til såvel danske, nordiske som internationale kunder. For at opnå dette mål arbejder vi på en struktureret og seriøs måde og vi afstemmer løbende vores produktudbud med henblik på at kunne levere de bedste produkter i verden fra branchens førende producenter. Det er vores ambition at skabe livslang relationer til vores kunder - fra den tidlige start i Optimist til Olympsik deltagelse og endnu videre.

       

Både/Boats

Børresen Bådebyggeri - Dampskibsvejen 10 - 7120 Vejle Øst - Tlf. +45 75 82 59 00 - E-Mail : bb@borresen.com

 Home    Sitemap  Foretrukne
Shop   Contact